null

SERVICE & TJÄNSTER.

null

Verkstad

Vi kan Din bil och vårt fokus ligger på Dig som nöjd kund. Vår ständiga strävan är att våra kunder ska vara så nöjda att det är en avgörande faktor vid nästa bilbyte. Hos oss finns även en modern skadeverkstad som reparerar alla typer av skador.

null

Hyrbilar

Vi har ett brett utbud av Opelmodeller att hyra. Oavsett om Du behöver en mindre kombi eller en lastbil kan vi hjälpa Dig med Dina behov - och vi kan göra det till riktigt bra priser. Självklart ingår också självriskeliminering och trängselskatt i alla typer av hyra.
null

Finansiering & Försäkring

I samband med bilköpet hjälper vi Dig att ordna förmånlig finansiering för såväl privatpersoner som företag. Vi kan också erbjuda Opel Försäkring som är utvecklat och skräddarsytt för att vara en unik bilförsäkring med 100 procent fokus på Dig som kör Opel.
null

Nya Opel FlexCare

Opel FlexCare är ett trygghetspaket tillgängligt för personbilar, företagskunder och privatleasing. FlexCare ger dig ett bekymmersfritt bilägande och kan anpassas till dina specifika behov efter körsträcka eller omfattning av tjänsten.

null

myOpel

Genuin Opelservice, helt enkelt den bästa service du kan ge din Opel. Nu har vi uppgraderat för att ännu bättre passa dina och din Opels behov.null

Kontroller

Planerat underhåll, kontroller, däck, olja? Håll din Opel i trim med hjälp av Opels kunniga auktoriserade verkstäder.
null

Opel Originalservice

Opel Originalservice innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil.
null

Motorolja

Opel har utvecklat en ny olja för att uppfylla de nya kraven. dexos2 är den nya miljövänliga högprestandaoljan från Opel. Den är speciellt framtagen för de nyaste Opelmodellerna och är även det bästa valet för alla tidigare modeller, både bensin- och dieseldrivna.
null

Opel Omtanke

Rätt underhåll och regelbunden service varje år ger dig en trygg och säker bil. Det ger dig också nöjet att njuta av problemfri körning. Ju fler år och mil som läggs till din bil, desto viktigare är det att rätt saker kollas och åtgärdas i tid.

Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.