null

VERKSTAD.

Vi kan din bil och vårt fokus ligger på dig som nöjd kund.
Vi på servicesidan tar hand om allt som rör din bil efter köpet. Vår ständiga strävan är att våra kunder ska vara så nöjda att det är en avgörande faktor vid nästa bilbyte. Hos oss finns även en modern skadeverkstad som reparerar alla typer av skador. Här ombesörjer vi även lagning av stenskott i vindrutan och reparation av mindre bulor och parkeringsskador utan omlackering. Hos oss kan du lita på att verkstadsjobbet utförs av en välutbildad mekaniker.

Fri lånebil.

Vi erbjuder fri lånebil över dagen när din bil är inne på verkstaden för service/reparation. Vi ombesörjer din besiktning! I samband med service/reparation ombesörjer vi din bilbesiktning. Spar tid och slipp våndas på bilprovningen.

En 2:a i besiktningsprotokollet?
Kom till oss! Har du fått en 2:a hos bilprovningen, låt oss reparera felet så behöver du inte ombesiktiga bilen. Fribrocks Bil AB är behöriga att utföra efterkontroll efter utav oss godkänd reparation.

AC-reparationer.
Vi är certifierade för AC-reperationer. Vi ser till så att din bil håller en behaglig temperatur i kupén året om.

Glasreparationer.
Har du fått ett stenskott i vindrutan kan du åtgärda det hos oss utan att du behöver byta hela rutan. Självklart byter vi även ut din ruta då det ej räcker med stenskottslagning.

Prisgaranti.
Våra priser tål att jämföras. Fribrocks "prisgaranti" gäller under förutsättning att kunden kan visa en verkstadsoffert på identisk reparation från en annan verkstad (inom 30 km radie) och att offerten inte är äldre än 30 dagar. Arbete, delar etc måste vara specificerat och arbetet måste vara enligt biltillverkarens anvisningar. Prisgaranti gäller för bilar med originaldelar.

Lackförsegling & Rekond.
Vi är auktoriserade att utföra Diamond Brite-behandlingar och har en komplett rekondavdelning. Vi servar/reparerar alla Opel-modeller. Vi är dessutom MECA-anslutna.

Däckhotell.
Unna dig bekvämligheten att checka in dina hjul hos os för förvaring, tvätt och skifte för endast 595:-/säsong.
null
Om du har några frågor kring service, reparationer, däckhotell eller något annat är du välkommen att höra av dig till vår verkstad, telefon: 0431 - 44 25 20. Du kan också enkelt och smidigt boka service hos oss via formuläret här på sidan.

Kontakta oss

Fribrocks Bil AB
Helsingborgsvägen 27 (Box 1044)
262 21 Ängelholm

Telefon:
Växel:0431 - 44 25 00
Verkstad:0431 - 44 25 20
Skadeverkstad:0431 - 44 25 22
Reservdelar:0431 - 44 25 17
Hyrbilar:0431 - 44 25 25
Fax:0431 - 44 25 15
null
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.